TENEO COFFEE SHOP

“Good ideas start with
brainstorming. Great
ideas start with coffee.”

coffee | team building | workshops

Coffee of the week!

India Malabar

Indijska Monsooned Malabar vrlo je jedinstvena i egzotična kava; obično ljudi ovu kavu vole ili mrze, ali ova kava je jedna od naših najprodavanijih iz godine u godinu. Indijska Monsooned Malabar  je kave vrlo niske kiselosti, gusta i kremasta i zemljanog stila. U ovoj šalici kave ima puno slatkih tonova, ovisno o prženju, a može se osjetiti i voćnih tonova i klasičnih indijskih začinskih nota.

Besplatna dostava iznad 150 kuna.

Kavu možemo samljeti po vašoj želji.

Kavu pržimo svježe svaki tjedan!

The Coffee

Teneo vam nudi svoj original ESPRESSO BLEND!

svježe / medium roast / specialty coffee

Ne trebamo puno filozofirati i romantizirati o Teneo Espressu, naši brojni Teneovci i mi vjerujemo vec 10 godina u našu kavu! Pozvani ste probati i sami se uvjeriti!

Teneo Office Coffee

Teneo vam nudi specialty kavu za vaš ured

Kava je samo toliko dobra koliko to vaš automat za kavu dozvoli!

Razmišljate o full automatu  za vaš ured? Dosta vam je skupih kapsula i otpada koje proizvode. Tražite jeftinije, jednostavno i kvalitetnije rješenje? Najbolja kava je svježa kava! Kupujte kavu u zrnu!

Dogovori svoj vlastiti blend

Stvori svoj vlastiti proizvod! Svoju kavu!

1000 aroma nastaje dok se kava prži, to je tvoja mogućnost za jedinstvenost!

Kako da moj business i ja postanemo jedinstveni? Kako da se odmaknemo kvalitetno i trajno od svoje konkurencije? Na koji način mogu svojim kupcima ponuditi nešto vise? Kako da stvorim svoju vlastitu “priču” i tako vezem svoju kupce za moj posao? Mogu li ekonomičnije poslovati? Kako mogu dodatni promet stvoriti?Ako ste si i  vi već postavili slična pitanja, onda bi nas trebali kontaktirati!

Pošaljite nam upit ako želite Teneo kavu u uredu ili abonament

Vaše podatke cijelo vrijeme s pažnjom i poštovanjem čuvam u skladu sa svim zakonskim odredbama o zaštiti tajnosti osobnih podataka. Želim da tako i ostane, odnosno da zajedno ispoštujemo novu Uredbu o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Dobivene podatke jedino koristim za potrebe uspostave i održavanja odnosa s vama te iste ne dijelim s drugim stranama niti ih ne zloupotrebljavam.