Trešnjevački Trg

kod Konzuma

info@teneocoffee.com

za sva pitanja

095 8680604

09:00 - 14:00

Teneo Coffee Shop

“Good ideas start with
brainstorming. Great
ideas start with coffee.”

Teneo kava i kapsule

Pakiranja po 200g

Kavu pržimo svježe svaki tjedan!

U zrnu ili mljevenu

Najbolje je kupiti kavu u zrnu. Po želji vam možemo kavu i samljeti.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Kapsule

Naš Teneo espresso možete kupiti i u kapsulama.

Teneo espresso je mješavina vrhunske kave iz Costa Rice, Etiopije, Guatemale i Indije. Svježe prženo ga možete kupiti u zrnu, mljeveno ili u kapsulama kompatibilnim za Nespresso aparate.

Indijska Monsooned Malabar vrlo je jedinstvena i egzotična kava; obično ljudi ovu kavu vole ili mrze, ali ova kava je jedna od naših najprodavanijih iz godine u godinu. Indijska Monsooned Malabar  je kave vrlo niske kiselosti, gusta i kremasta i zemljanog stila. U ovoj šalici kave ima puno slatkih tonova, ovisno o prženju, a može se osjetiti i voćnih tonova i klasičnih indijskih začinskih nota.

Rijetka kubanska kava iz jedne od najmanjih zemalja u svijetu kave.
Najfinije Arabike sa strmih padina oko Sierra Maestre na istoku otoka daju ovoj kavi vrlo poseban karakter. Najbolja kubanska kava je Serrano. Gotovo insajderski savjet, uravnotežen je, pikantan, vrlo bogate arome i nevjerojatno dugotrajnog okusa. Uzgaja se na nižim nadmorskim visinama, zbog čega ima manje kiseline od ostalih srednjoameričkih kava. Kava za prave gurmane, čiji buket i okus podsjećaju na karakter poznatih kubanskih cigara. Arome pečenog oraha i svjetlije čokolade upotpunjuju užitak.

Nicaragua yeast fermantation je izuzetno slatka kava. Za Yeast se koriste specijalne kvasce za fermentaciju u kontroliranom okruženju (kanti) koji kavi daju dodatni sloj tropskog voća i cvjetnih aroma. Ideja je da dođu do izražaja okusi poput tropskog voća (ananasa). Zato ga se i zove “Pineapple Candy”.

Kostarikanska kava postavila je standarde za kvalitetnu mokru obrađenu kavu za ostatak Srednje i Južne Amerike. Većina kave u Kostariki karakterizirana je kao svjetlija kava s punom tijelom. Najbolja zrna kostarikanske kave, koja se uzgajaju iznad 1200 metara nadmorske visine, označena su kao “strictly hard bean”. Ova kava je relativno teška s visokom aromatičnom slikom.

Vrlo skladna i uravnotežena kava finog cvjetno-svježeg mirisa. Vrlo živahan i ugodno sladak zbog okusa čokolade, breskve i bobičastog voća. Kava ima lagano i elegantno tijelo. Sveobuhvatna kava koja ima jako dobar okus u svim metodama kuhanja. Sidamo je savršena kao cappuccino, espresso ili filter, ili ljeti kao hladna kava. Ova elegantna Highland Arabica raste u regiji Sidamo, jednoj od najpopularnijih regija za proizvodnju kave. Riječ je o vrtnoj kavi s brojnih malih obiteljskih gospodarstava na nadmorskoj visini od 1750 do 2200 metara. Plodovi se selektivno ručno beru, a kava se pere i suši na posebnim platformama. To mu daje fino, elegantno tijelo i izražene cvjetne okuse.

200g / od 49,- KN (6,50 Eur)

12 kapsule / 35, - kn (4,60 Eur)

Da možemo garantirati da su naše kave uvijek svježe, pržimo u ciklusu od 7 do 10 dana po rotirajućem izboru kave. Kavu možete kupiti kod nas na lokaciji Trešnjevački Trg. Provjerite prije koje su sorte trenutno u ponudi.

vlastita pržena kava u dvije varijante

Još 6 razloga zašto bi trebali kupovati kavu u Teneo Coffee Shop-u

Zašto su Teneo kapsule za Nespresso aparate bolji izbor!

The Coffee

Teneo vam nudi svoj original ESPRESSO BLEND!

svježe | medium roast | specialty coffee

Ne trebamo puno filozofirati i romantizirati o Teneo Espressu, naši brojni Teneovci i mi vjerujemo vec 10 godina u našu kavu! Pozvani ste probati i sami se uvjeriti!

Teneo Office Coffee

Teneo vam nudi specialty kavu za vaš ured u zrnu, mljevenu ili kapsulama.

Besplatna dostava u Zagrebu! Bez ikakvih obaveza.

Razmišljate o full automatu  za vaš ured ili tražite kapsule za Nespresso kompatibilne aparate?   Onda Teneo ima jednostavno i kvalitetno rješenje! 

Dogovori svoj vlastiti blend

Stvori svoj vlastiti proizvod! Svoju kavu!

1000 aroma nastaje dok se kava prži, to je tvoja mogućnost za jedinstvenost!

Kako da moj business i ja postanemo jedinstveni? Kako da se odmaknemo kvalitetno i trajno od svoje konkurencije? Na koji način mogu svojim kupcima ponuditi nešto vise? Kako da stvorim svoju vlastitu “priču” i tako vezem svoju kupce za moj posao? Mogu li ekonomičnije poslovati? Kako mogu dodatni promet stvoriti?Ako ste si i  vi već postavili slična pitanja, onda bi nas trebali kontaktirati!

Pošaljite nam upit za narudžbu kave

Napomena: Pratite što je trenutno u  ponudi. Da možemo garantirati da su naše kave uvijek svježe, pržimo u ciklusu od 7 do 10 dana po rotirajućem izboru kave.

Vaše podatke cijelo vrijeme s pažnjom i poštovanjem čuvam u skladu sa svim zakonskim odredbama o zaštiti tajnosti osobnih podataka. Želim da tako i ostane, odnosno da zajedno ispoštujemo novu Uredbu o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Dobivene podatke jedino koristim za potrebe uspostave i održavanja odnosa s vama te iste ne dijelim s drugim stranama niti ih ne zloupotrebljavam.

Ako kavu ne stignete ili ne želite pokupiti u našem Coffee Shopu na Trešnjevačkom Trgu onda vam nudimo dostavu jednom tjednom na području Zagreba. Za slanje poštom vrijedi cjenik Hrvatske Pošte. Poštom šaljemo narudžbe iznosom većim od 100 kuna. 

Napomena: zbog Covid situacije trenutno ne šaljemo postom. 

Kave su pakirane po 200g u  zrnu. Ako želite da vam kavu sameljemo onda to molim napomenute u narudžbi.

Nakon što ste upit poslali dobit će te ponudu e-mailom po kojoj možete uplatiti iznos na naš račun.