Trešnjevački Trg

kod Konzuma

info@teneocoffee.com

za sva pitanja

095 8680604

09:00 - 14:00

Teneo Coffee Shop

“Good ideas start with
brainstorming. Great
ideas start with coffee.”

Aeropress

Svaki barista ima barem jedan Aeropress!

“The best coffee maker I’ ve ever owned”
Robin Sam, Denver, CO, USA
Coffee Drinker

Ovo su riječi  koje stoje na ovom proizvodu. I Robin Sam, zvat ću te Robin, ako je to u redu?! U pravu si! Tko god ti bio.

Pokreni video

Coffee Ronin preporucuje Aeropress. Dali espresso like, filter ili ledena kava, zapravo postoje Aeropress recepti za gotovo svaki stil napitka od kave koji možete zamisliti. Neke od najboljih je Coffee Ronin za vas prikupio i možete ih preuzeti kao PDF file.

5 razloga za kupiti Aeropress

Zbog svoje jednostavne konstrukcije AeroPress te jednostavno izaziva da ga isprobaš. Izvući sve arome iz svoje kave i napravi vraški dobru šalicu kave pomoću svog AeroPressa.

Kakvog je okusa kava iz AeroPressa?

“bla bla bla bla bla bla bla bla bla …..vrhunskog!!!”

Za AeroPress možeš koristiti svjetlije pržene filter kave ali i tamnije espresso mješavine. Pravila nema! Ako više voliš voćnije profinjene arome, bolje je koristiti svjetlije prženu kavu. Ako si više fan tamnijih kava onda biraj neki espresso. Na kraju odlučuješ ti, što više paše tvojim željama, jer s AeroPressom je sve moguće!

Ovaj stroj je igralište za ljubitelje kave. S AeroPressom imaš sve parametre kuhanja kave pod kontrolom. Granulaciju, gramažu, temperaturu vode i vrijeme ekstrakcije. Tako da stalno možeš otkrivati nove profile okusa svoje kave. Zahvaljujući toj svestranost postoje čak i svjetska prvenstva u kuhanju kave u tubama. Možda si baš ti sljedeći Champ!

Zahvaljujući nižoj temperaturi i kraćoj pripremi nivo kiselosti je puno niži nego kod konvencionalnih načina pripreme. Suprotno French Press-u ili Turskoj kavi ovdje se kava filtrira tako da ne ostaje nikakav soc. Osim toga kavu se može puno finije samljeti što omogućava brže oslobađanje aroma i manje gorkih tvari koje ulaze u kavu. Za razliku od French Press-a, koji je istovremeno i đezva iz koje se izljeva kava, AeroPress treba posebnu šalicu.

Kakvu kavu koristiti za Aeropress?

aeropress coffee maker

Kontaktiraj nas ako želiš ponudu za svoj AeroPress

Vaše podatke cijelo vrijeme s pažnjom i poštovanjem čuvam u skladu sa svim zakonskim odredbama o zaštiti tajnosti osobnih podataka. Želim da tako i ostane, odnosno da zajedno ispoštujemo novu Uredbu o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Dobivene podatke jedino koristim za potrebe uspostave i održavanja odnosa s vama te iste ne dijelim s drugim stranama niti ih ne zloupotrebljavam.

radnno vrijeme

pon. – pet. : 08.03 do 16:59

subota : 08.00 do 14.00

nedelja : 09.00 do 14.00