TENEO COFFEE SHOP

“Good ideas start with
brainstorming. Great
ideas start with coffee.”

coffee | team building | workshops

Coffee of the week!

India Malabar

Indijska Monsooned Malabar vrlo je jedinstvena i egzotična kava; obično ljudi ovu kavu vole ili mrze, ali ova kava je jedna od naših najprodavanijih iz godine u godinu. Indijska Monsooned Malabar  je kave vrlo niske kiselosti, gusta i kremasta i zemljanog stila. U ovoj šalici kave ima puno slatkih tonova, ovisno o prženju, a može se osjetiti i voćnih tonova i klasičnih indijskih začinskih nota.

Pokupi na lokaciji ili šaljemo poštom.

Kavu možemo samljeti po vašoj želji.

Kavu pržimo svježe svaki tjedan!

The Coffee

Teneo vam nudi svoj original ESPRESSO BLEND!

svježe / medium roast / specialty coffee

Ne trebamo puno filozofirati i romantizirati o Teneo Espressu, naši brojni Teneovci i mi vjerujemo vec 10 godina u našu kavu! Pozvani ste probati i sami se uvjeriti!

Teneo Office Coffee

Teneo vam nudi specialty kavu za vaš ured

Kava je samo toliko dobra koliko to vaš automat za kavu dozvoli!

Razmišljate o full automatu  za vaš ured? Dosta vam je skupih kapsula i otpada koje proizvode. Tražite jeftinije, jednostavno i kvalitetnije rješenje? Najbolja kava je svježa kava! Kupujte kavu u zrnu!

Dogovori svoj vlastiti blend

Stvori svoj vlastiti proizvod! Svoju kavu!

1000 aroma nastaje dok se kava prži, to je tvoja mogućnost za jedinstvenost!

Kako da moj business i ja postanemo jedinstveni? Kako da se odmaknemo kvalitetno i trajno od svoje konkurencije? Na koji način mogu svojim kupcima ponuditi nešto vise? Kako da stvorim svoju vlastitu “priču” i tako vezem svoju kupce za moj posao? Mogu li ekonomičnije poslovati? Kako mogu dodatni promet stvoriti?Ako ste si i  vi već postavili slična pitanja, onda bi nas trebali kontaktirati!

Pošaljite nam upit za narudžbu kave

Vaše podatke cijelo vrijeme s pažnjom i poštovanjem čuvam u skladu sa svim zakonskim odredbama o zaštiti tajnosti osobnih podataka. Želim da tako i ostane, odnosno da zajedno ispoštujemo novu Uredbu o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Dobivene podatke jedino koristim za potrebe uspostave i održavanja odnosa s vama te iste ne dijelim s drugim stranama niti ih ne zloupotrebljavam.

Ako kavu ne možete ili ne želite pokupiti u našem Coffee Shopu na Trešnjevačkom Trgu onda vam možemo kavu i poštom poslati.

Kave su pakirane po 200g u  zrnu. Ako želite da vam kavu sameljemo onda to molim napomenute u narudžbi.

Nakon sto ste upit poslali dobit će te ponudu e-mailom po kojoj možete uplatiti iznos na naš račun.