Chris Cviljak

Chris Cviljak

Lawyer, Barista, Father

Amazon od sada prodaje i kavu!

Amazon otvara online prodaju živežnih namirnica


Internt trgovina Amazon proširila je svoju ponudu na živežne namirnice i piće. U ponudi je preko 30.000 proizvoda, svježe i zapakirane namirnice te razna pića, koje će Amazon preko 60 svojih partnera prodavati pod amazon.de/lebensmittel. Proizvodi će se dostavljati uobičajenim putem, preko Amazon Prime-a ili Overnight- Espress-a.

Kao početna online ponuda postoje četiri dućana sa specijalitetima: Kava i čaj, Bio i Fairtrade, Mediteranska kuhinja i Vina.

Amazon je prepoznao želju kupaca za kvalitetom i trend u svijetu kave, čokolade i čajeva, a to je trend specijaliteta. Ljubitelji kave i Home baristi će ovdje naći mnoge zanimljivosti. Nude se kave poput Australien Skybury, Hawaii Kona, Tanzania AA Plus, Costa Rica Tarraza, Columbia Tatama i mnoge druge. Različite pržionice nude svoju kavu i u paketima od 250 ili 500 grama. Tako odmah možete  naručiti više vrsta i testirati razliku. Ovdje se može i naći kava iz pržionice Maria Sole koja npr. prži svoju kavu na tradicionalni način u bubnjaru i to na otvorenoj vatri od maslinovih grana. Ima tu svašta za otkriti i jednostavna je metoda nabave vaše omiljene kave.

amazon

Comments

comments

Ako misliš da je ovaj post bio zanimljiv, slobodno ga podjeli

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment