TENEO COFFEE SHOP

“Good ideas start with
brainstorming. Great
ideas start with coffee.”

coffee | team building | workshops

Vindija: Mlijeko!

Mlijeko ‘z bregov u novoj ambalaži!

Vindija je uvela naziv proizvoda otisnut na Brailleovom pismu
Uz praktičan čep, uvedena je i mjera količine namirnice u pakiranju

Najveća hrvatska prehrambena industrija plasirala je svoje poznato svježe mlijeko  ‘z bregov u novoj, višeslojnoj kartonskoj ambalaži od litre, koja zadržava sve prirodne vrijednosti ove vrijedne namirnice.
Moderna ambalaža dodatno je opremljena i čepom na vrhu pakiranja, čime se dobiva na
praktičnosti pri zatvaranju i pohranjivanju proizvoda u hladnjak. Osim navedenih prednosti novog dizajna, Vindija je učinila još jedan korak dalje u odnosu na tržište, postavivši tri okomita prozorčića na pakiranju, koja potrošaču u svakom trenutku omogućuju jasan uvid u preostalu količinu mlijeka. Mjerica količine olakšava i ubrzava pripremu kolača, slastica i raznoraznih recepata jer se potrebna količina mlijeka može pretočiti izravno iz originalne ambalaže.

Varaždinska kompanija uvela je s novom ambalažom i ispisivanje naziva proizvoda na Brailleovom pismu kojim se slijepim osobama olakšava kupnja.

Svježe mlijeko ‘z bregov prvi je prehrambeni proizvod na hrvatskom tržištu koji uključuje Brailleovo pismo u svoju ambalažu. Ovakvim pristupom proizvodnji Vindija svim svojim potrošačima želi omogućiti što jednostavnije uživanje u blagodatima svježeg mlijeka.
Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, novo pakiranje svježeg mlijeka ‘z bregov s 3,2 i 1,5 posto mliječne masti zadržava nepromijenjenu kvalitetu punih deset dana i nije ga potrebno kuhati.

Svježe mlijeko ‘z bregov prvi je hrvatski mliječni brand te već više od trideset godina zauzima vodeću poziciju na domaćem tržištu. Prepoznatljiv logotip koji podsjeća na idilične brežuljke varaždinskog krajolika simbol je za prirodno mlijeko domaće proizvodnje, čiji je značaj u ljudskoj prehrani neprocjenjiv. Njegova zdravstvena vrijednost počiva na bogatstvu kalcijem i bjelančevinama, sastojcima koji su nužni za rast i razvoj djece i odraslih.

www.vindija.hr

Comments

comments