TENEO COFFEE SHOPSve za vašu kavu

  • rss
  • favorit
  • kontakt

Team Building Coffeeholic

16/17 u Škola za Bariste označeno s , autor

Zabavna radionica

Opet je došlo vrijeme za sljedeći team building? I već vas je strah da se opet morate penjati po stijenama i trčati u parku? Umjesto da se i ovaj put nepotrebno trošite i uvjeravate kolege da možete odraditi sve adrenalinske izazove, organizirajte s nama svoj team building coffee workshop.

Na Coffeeholic radionici naučite kako možete u čajnoj kuhinji svoga ureda još efikasnije odraditi dobar brainstorming. Ipak je to mjesto gdje nam padaju po najbolje ideje na pamet.

Isprobajte razne varijacije kave, otkrijte espresso svijet, ali ovaj puta iz druge perspektive, i usporedite razne metode kuhanja kave poput AeroPress, Mokka, Pour Over, Siphon i naravno turske – sve pod stručnim i zabavnim uputama našeg voditelja radionice.

Najbolji team building se radi uz šalicu kave – možda i više! A vidjet će te kako vas pravo natjecanje – tko kuha najbolju kavu – čeka u vlastitoj kuhinji.

Rado ćemo s vama napraviti program po vašoj želji i savjetovati vas o veličini radionice i organizacije. Sve se vrti oko dobre šalice kave iz Zagreba.

- Lokacija: Radionica se može održati tijekom cijele godine, unutra ili vani. Jedini uvjet je da imamo struju.
- Za koga: Preporučujemo za timove od 6 do 12 osoba, seminare, zabave i razne druge događaje.
- Koliko vremena: Trajanje je 3 do 4 sata.

Pošaljite nam upit na info@teneocoffee.com

Share

Još nema komentara, vi ga možete prvi dodati.


Ostavite Komentar